Amvest past site aan na blog, maar kent eigen telefoonnummer niet

door | 28 mei 2018 | Blogs

woningAmvest heeft zich de kritiek aangetrokken dat er op de Floriade geen sociale woningbouw zou komen. Althans, van dat laatste maakte de projectontwikkelaar gewag. Volgens de site van Amvest zouden er vrije sector huur- en koopwoningen gebouwd gaan worden.
Zaterdag schreef ik daar mijn vorige blog over. Op de site van Almere DEZE WEEK publiceerde ik. Politici werden boos op mij dat ik daar aandacht aan gaf. Natuurlijk kwam er sociale woningbouw.
Maar Amvest meldde daar niets over.

Wie schetst mijn verbazing… Amvest heeft vandaag, maandag, haar site aangepast. Nu komt er inene weer wel sociale woningbouw.
Ik citeer de site: “Als ontwikkelaar en belegger wil Amvest graag investeren in een levendige woonwijk met duurzame sociale en vrijesectorhuur- en koopwoningen, die voor de opening van de Floriade al voor een groot deel klaar is.”

Gaat lekker daar, die afstemming tussen de gemeente en Amvest. Na bijna een week. Dat gaat nog wat worden.

Kreeg op de redactie van Almere DEZE WEEK een persbericht van Amvest. Met de oude tekst. Die staat morgen in de krant. Die was al gedrukt toen Amvest de tekst aanpaste op aandringen van de gemeente.
Maar uh, het 06-nummer van Amvest dat ik volgens de projectontwikkelaar kon bellen voor meer informatie… dat bracht mij in contact met…. Rijkswaterstaat. Amvest had de getalletjes van het telefoonnummer verkeerd getikt.

Hoop dat Amvest in ieder geval geen fouten gaat maken met kavelnummertjes. Daar hebben we al genoeg ervaring mee bij de Floriade (drie keer).

Voor je het weet ligt de iconische brug inene voor de Harderwijkoever.
Op z’n kop.