Facebook-Almeerders? “Niet goed bij hun hoofd.”

door | 3 maart 2018 | Blogs

faebook-2“Toen vorige week die moord gepleegd werd in Verzetswijk schreef iemand op facebook: ‘Het kan in Almere’”, tiert mijn vrouw Jessica.
“En kijk hier”, laat ze een facebookbericht zien waar iemand reageert met ‘Het kan in Almere’ op het bericht dat de schaatsbaan niet meer open gaat.
“Die mensen zijn niet goed bij hun hoofd”, foetert ze verder.
“En kijk hier”, wijst ze, “wat deze malloot op facebook schrijft toen de schaatsbaan dicht moest”:

 “In heel Nederland wordt geschaatst maar in Almere kan men nog niet eens een fatsoenlijk laagje ijs maken wat het een paar dagen uit houd. Kom op het vriest al meer dan een week, en nog is het knudde op de FBK ijsbaan. Op dit moment ( vrijdag 2-3-2018, 22.50 uur) is het -6 graden, zet de waterspuit op die baan en zorg dat er morgen nog geschaatst kan worden…..wat voor ijsmeester hebben jullie daar…eentje uit de Sahara of zo….het is nog nooit wat geweest en het zal ook niks worden in Almere”

“Ja maar Jessica”, zeg ik, “deze man heeft er duidelijk verstand van. Dit moet wel de ijsmeester van Heerenveen zijn of Alma-Ata. Wereldtop qua ijsmeesters.”
“Knettergek”, briest Jessica. “Weer zo’n halve gare die denkt dattie overal verstand van heeft.”
“Op facebook zitten allemaal mensen die dénken dat ze overal verstand van hebben”, zeg ik. “Opgeblazen wijsneuzen en pedante betweters.”
“Facebook, da’s een open inrichting”, concludeert mijn vrouw, “die moet gesloten worden.”