Publicaties

TumultDit boek schreef ik onder pseudoniem Daan Lagerwoudt samen met Sjoerd Lagerwoud.

Tumult op het Thorbecke-college beschrijft op een humoristische wijze de teloorgang van een middelbare school. De Leerlingen pikken het allemaal niet meer en bedenken stunt na stunt en doen daarmee de school op zijn grondvesten trillen. En met succes. Tumult op het Thorbecke-college is gebaseerd op gebeurtenissen die op een bestaande middelbare school in het midden van het land hebben plaats gevonden. N.B. Dit boek kan de lezers schokken. De auteurs zijn niet verantwoordelijk voor de gevolgen van het lezen van dit boek.
Support independent publishing: Buy this book on Lulu.

De leraar

Dit boekje over het ambacht van de leraar schreef ik in opdracht van de A&O-reeks.
Het boekje is niet meer in de winkel verkrijgbaar, maar wel nog in tal van openbare bibliotheken te leen.

 

 

 

 

 

Je went er nooit aan

Het boek ‘Je went er nooit aan’ schreef ik samen met auteur Marcel Beijer in opdracht van de Politie Flevoland.

In het boek vertellen 7 politie-agenten die bij ongevallen in Flevoland betrokken waren hun verhaal. Hoe beleef je de afhandeling van zo’n ongeval. Hoe ga je om met je emoties als agent en al prive-persoon? Een indrukwekkend document. Het boek wordt gebruikt bij politie-opleidingen.

 

Examenwerk

In de jaren ’90 schreef ik in c0-auteurschap een aantal boeken die gebruikt werden bij de examentraining Nederlands op de middelbare school.

 

 

 

 

 

BlauwwitKleine toegift: Lees Kraak en Klaver, het verhaal over mijn eerste trainingen in de jeugd van eredivisie-voetbalclub Blauw-Wit in 1962.
(Geheel links keeper Klaver, derde van links: Robert)